Lady Ann's Lab

Natural skincare

Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem sajta ladyannslab.rs (“Sajt” u nastavku teksta) i svog sadržaja do kog možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, email kursevi, elektronske knjige, webinari, online kursevi, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog disklejmera (odricanja od odgovornosti). U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, molimo Vas da ne koristite naš sajt.

Preuzimate ličnu odgovornost.

Uloga autorke sajta je da vam pruži podršku i pomoć u postizanju vaših ciljeva, ali vaš uspeh zavisi isključivo od vaše motivacije i posvećenosti njihovom ostvarivanju. Autorka sajta ne može da predvidi niti garantuje da ćete postići određeni rezultat, a vi prihvatate i shvatate da se rezultati razlikuju za svakog pojedinca. Rezultati svakog pojedinca zavise od njegove jedinstvene posvećenosti, želje, motivacije, akcije i mnogih drugih faktora.

Preuzimanje rizika.

Autorka sajta u svom blogu često navodi respektabilne izvore eminentnih doktora medicine čiji su naučni radovi često korišćeni kao motivacija za neke delove blog postova.

Takođe, autorka sajta napominje da su svi saveti na blogu isključivo informativnog karaktera I ne mogu se koristiti u svrhu lečenja.

Garancija kvaliteta proizvoda.

Svi naši proizvodi su ispitani u akreditovanim laboratorijama u Srbiji I posedujemo za svaki proizvod pojedinačno Sertifikat da je zdravstveno bezbedan.

Proizvodi su napravljeni od prirodnih sirovina ali je obaveza kupaca da, pre kupovine, provere sastav svakog pojedinačnog proizvoda, koji žele da kupe, kako bi utvrdili da li sadrže neki sastojak na koji su alergični. Takođe, odgovornost je kupca da proizvod koristi za tip I stanje kože koji su navedeni na samoj ambalaži.

Kozmetika “Lady Ann’s Lab” je namenjena isključivo nezi normalne I suve I dehidrirane kože i ne može se koristiti u slučaju masne i problematične kože sa aknama, dermatitisima, psorijazom, rozaceom i svim ostalim bolestima kože.

Korišćenjem sajta  ladyannslab.rs slažete se sa svim delovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.